utorak, 30. studenoga 2021.

Priče iz sobe na kraju hodnika | Uskoro će nova knjiga biti dostupna mladim čitateljima

Ponosna sam na besprijekornu suradnju s nakladničkom kućom Studio TiM, Rijeka, urednicom Tamarom Modrić Zagorac i Tanjom Prokop, ilustratoricom naslovnice moje nove knjige 

Hvala!

Priče iz sobe na kraju hodnika, uskoro dostupne mladim čitateljima!

Priča o obiteljskim problemima, odrastanju, neobičnom ljetovanju i prvim simpatijama nisu ništa novo u književnosti, no ipak se sve može ispričati i na malo dugačiji način. 

Što sve krije soba na kraju hodnika? Tko je teta Slavica i kakve su to bile priče koje je ispričala Davoru i Loreni? Zašto su svaki dan poželjeli čuti novu priču?

Naklada Studio TiM, Rijeka, 2021.



Tekst sa zadnje korice:

Davor je naizgled jedan običan 13-godišnjak koji se veseli ljetnim praznicima. Međutim, umjesto obećanog ljetovanja, uslijedilo je poprilično neugodno iznenađenje. Roditelji su ga poslali u turopoljsko selo "Boguizanogu" dok ne riješe neke svoje nesuglasice. I tako se dečko sa zagrebačkog asfalta našao u staroj kući tete Slavice, okružen kokošima, mačkama i... beskrajnom dosadom. Pa ta njegova teta - privremena udomiteljica - nema čak ni TV. Ljetovanje definitivno nije krenulo obećavajuće. Sve dok nije upoznao Lorenu, svoju vršnjakinju, i dečke s kojima je znao igrati nogomet.

Uza sve to, kuća tete Slavice imala je na kraju hodnika i jednu neobičnu sobu u kojoj je čuvala davno zaboravljene stvari. Svake večeri Davor i Lorena slušali su njezine životopisne priče i putovali kroz vrijeme i raznim dijelovima svijeta. I umjesto da uz priče tete Slavice ostanu djeca, nekako su se sve više mijenjali...

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.